INNSBRUCK

         

Det å komma tel Innsbruck var å noe spesielt, det er jo en by det prates mye om, å klinger veldig godt. Vi bodde fast på Hotel Europa som det hette den gongen, en staselig plass vi kunne føle oss heme. Vart godt kjent med ansatte å fekk litt ekstra fordeler der. Detta var en fin spasertur tel bakken, så je likte den varianten, er noe spesielt å føle den stemningen med publikum på veg tel bakken blir liksom så sugen på å prestere.

Min fyste inntreden der var spennende, litt go info frå dom erfarne kara om åssen en skulle takle bakken å slik. Greit nok det da, stusse litt over den klare mld frå kara om å som vente meg når je sto på toppen å skue utover innsbruck. Roger, det fyste du ser er kjærkegårn, så itte lange vegen fekk je beskjed om. OK, Det er jo i hoppbakken je liker meg, så den er grei. Mitt mellom Hotelle å bakken var det en forholdsvis hyggelig plass for litt behandling ta ømme muskler å stress, var berre i kroppen når en kom ut derfra..vistnok.. Det kaltes Grøna huset. Je hadde stort sett en grei avtale med fotografer å journalister om at beste norske , eller lengste hoppe blant dom norske heller no, genererte en tur innom der. Det var Pastorn sin store drøm å ta bilde frå der med hoppskia mine oppreist ved veggen der inngangsdøra var. Pastorn var en fremragende fotograf ta den gamle skolen, uansett tilstand, så skauten blink å fekk dei råeste bilda. Mange som husser han. 

Mitt fyste renn gikk veldig bra, hadde jo svevd på en sky sia utake i norge, så hoppinga gikk lett, je vart nr22, så da var serien så langt 19-22-22. Det var strålende.

I 79 der, så hadde je virkelig tenninga, det ga en vanvittig go 2 plass, også i innsbruck da gitt. Legger ved bilde ta lista, legg merke tel navna, itte smågutter. Har mange historier herfå å alle dom andre plassa je har omtalt, men noe må vi spara.

Je føler vi for en sammenlagt vinner i år, bære uhell/uflaks kan ødelegge det meiner je, å i den formen å med det grunnlage Granerun har nå, har en sjelden uflaks. Vi bære nyter norsk hoppsport om dagen.😏🏆