Kjære Petter Northug

Detta er itte grett altså. Det er itte synd på deg, men je veit åssen du har det, har jo vøri i slike situasjoner sjøl. Da syntes je synd på meg sjøl å var forbanna at je gjorde det som medførte slike konsekvenser. Som pølsa Pettersen skrei, så trenger du værken medlidenhet eller fordømmelse. Når je klagde, så fekk je bære beskjed om at detta var mi ega skyld, å at je burde tenkt på detta før., å at det itte var synd på meg. Alt detta stemmer jo, bære litt vanskelig å sjå det der å da.

Å kjøre for fort, det har vel de fleste gjort, det kan på en måte aksepteres utfra tidsrom å kjøreforhold når såkalt gjerningsøyeblikket intreffer.

Je låg jo å koste meg en sein kveld på en ny Suzuki Katana 1100 kubikk nordover i lende på motorvegen frå Oslo, De målte meg i 220km, noe je itte syntes var så fort under de omstendige forhold, argumenterte med detta i retten, men fekk lite gehør for det, merkelig? Den rekorden står vel enda trur je for oss som har støkki fram nasan litt å i tilegg vøri litt kjappe i utalelsen. rekord er rekord.

Men Petter, du drar den lenger, neste steg med medbrakt snø, altså cocain er itte grett. Sjønner du savner snøen slik vi mange gjør, med la vår herre styre tilgjengeligheta ta detta her
Så er det slik, å slags samfunn vil vi ha,? vi er et samfunn der utviklingen er slik at snart alt er grett liksom. Dette meiner je medfører et land å samfunn med grobunn å aksept for dårlige verdier.

Je har jo hatt noen sanksjoner frå Skiforbunde oppgjennom som er vært å ta i betrakning å en målestokk på det je meiner. Etter ent sesong å påskefeiring så havne vi på fest i Gausdal, forøvrig en flott plass med Skeikampen som esse. Der var det et noe overfylt lokale med folk som skulle moe seg, var sikkert 2-300 for mange inne der. Noen viste ændre intersser enn å swinge seg på parketten med ei jinte med mål for kvæld å legge hu ut i V-stil. Det vart kaste flasker å glass runt der, Je stod ved sia ta en som fekk ei flaske i hue, heldig det itte var meg, men probleme var at når han snudde seg, så såg han meg, da var det grett at han skylte detta på meg. En anmeldelse vart innlevert, detta medførte at je da fekk mange mnd utestengelse frå Landslage å måtte betal mine treningssamlinger sjøl. Rettsaken kom å je vart jo så klart frifønni sia det bare var rot å vedkommende itte helt klart kunne svara på noe som helst. Regne da med en unnskyldning å dekning ta mine utgifter fra skiforbunde, fekk je det? NEI. Har jo mange tilfeller som kan nevnes. Vi hadde ei samling på plast, der je tok en prat med noen på sletta som såg på, sto da over 1 hopp eller 2. Fekk da trekt dagpenga mine for hele den dagen, pålydende den svimlende sum ta 100.- å møte å kjeft på kammerse. Masse historier kjæm i boka.

Så neste steg 2020. Hørte interjuv på fjærnsyne her om kveld med ledelse i skiforbunde. De skulle selvfølgelig stille hele apparate som er der tel Petter sin disposisjon, å meiner folke om det? Samarbeispartnere til Petter bør si at dette her må vi ta avstand frå, vi liker deg, er glad ideg, men dette kan vi itte akseptere. Vi tar gjerne en ny prat om samarbeide i framtia når du har fått orden på live ditt.

Vi har et system som tar seg ta slike rehabiliteringer, så overlat det til de. Egentlig bør Petter sjøl fronte akkurat dette for å gjøre det enklere for sine pertnere-

Vi har store utfordringer med Corona å midler tel rekruteringer å drift ta eksisterende lag, det er permiteringer over hele fjøla innad i forbund å andre samarbeidspartnere. meiner helt klart at det som finnes der skar gå tel rekrutering å utvikling ta idretts Norge. Dugnadsånden å alt som blir lagt ned er vel nok provosert dom seinere åra uten detta her.

Petter Northug har så klart mange venner, de fleste er vel stort sett medgangsvenner, men de virkelige venna stiller så klart opp , det er det venner gjør. Ser Calle Halvarson som svenske sier det, liker å høre  slik, bekrefter Petter sin utrolige posisjon i sporten.

Å je sjøl har støtt vøri begeistre for Petter å hørt fra folk en del sammenligninger der. Han er kvalitetsbevist, kjører Jaguar, brukt mine Ruudboxere å vil fortsatt få det når han trenger det. Det trengte han under VM i Seefeld, så je fekk fly sent detta ner tel han når han trengte det. Superførnøgd.
Kvaliteten på snøen kan je itte uttala meg om, det vil prøven vise.

Så neste som je meiner er viktigere, Hvorfor å hvordan har Petter havnet her, å åkke har sørge for tilgangen på denna snøproduksjon? Her er det sannsynligvis flere som trenger hjelp for å komma ut ta det. Dette er jo noe en sjøl tar en beslutnjng på å prøve ut, men det er ververe å langere her som nå bør hentes inn gjennom etterforskninge her, detta er jo et økende problem, så går Petter ut, kjæm flere nye brukere inn, så dessa kyniske folka som framskaffer drite må tas. Dette ødelgger personer-familier å unger. Neste runde sjølmord å alt det medfører, lista er lang. Di har hatt mange tilfeller ta uheldige situasjoner blant utøvere både under å etter idrettskarieren,

Bør det ses på å opprette eget team i forbundene som har dette som sin oppgave å følje å rettleie utøvere som på grunn ta ulike årsaker kjæm i en uønske situasjon? skader eller andre ting? Je meiner det kan væra en rimelig løsning for å forebygge slike hendelser.

Dette er ofte noen helt spesielle personer som har fått medfødt noe ekstra, noe som gjør at en skiller seg ut å lettere blir en yndling blant både folket å media. Media er sterke, de bygger deg opp å river deg ned, en vanskelig line å balansere på. Dette var litt ta det je ønsker formidle, kunne skrivi mye, men lar det ligge til kommende bokutgave.

Petter Northug liker je, en freskus å humørspreder å je håper å trur han kjæm på beina at, nå som en berre utgave å skiskytter? itte for seint å en utfordring han trenger.

Også må vi ta avstand frå det som har sjedd å konsekvensa dette kunne gitt, RUS er no dritt.

Petter, ønsker deg lykke til, stå på. Tid - lyst å mulighet. Boxere å kaffe får du her.
Velkommen Petter.